Pui cu ciuperci şi sos de muştar
16 aprilie 2014
Rețete
Ai nevoie de: 1 piept pui, 1 cană ciuperci, 5 căţei usturoi, 200 g smântână, 2 linguri muştar iute, sare, piper, 1 lămâie, 50 ml vin alb, 2 linguri ulei
Pentru 2 porţii
Preparare 70'
Dificultate mică
Cum se preparăSpeli pieptul de pui şi-l tai fâşii. Pui sare şi piper peste bucăţile de pui,apoi le rumeneşti în ulei încins. Tai ciupercile felii şi pisezi usturoiul. Pui carnea într-o tavă,adaugi ciupercile tăiate,usturoiul pisat şi două felii delămâie.
Citeşte şi:
Ciocănele la cuptor cu sos de muştar
Pentru sos,combini muştarul iute cu smântâna şi cu vinul alb. Torni amestecul peste pui şi legumele din tavă. Laşi tava în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 50 de minute. Serveşti friptura ornată dupa gust.