Pui cu ciuperci şi sos de muştar

16 aprilie 2014   Rețete

Ai nevoie de: 1 piept pui, 1 cană ciuperci, 5 căţei usturoi, 200 g smântână, 2 linguri muştar iute, sare, piper, 1 lămâie, 50 ml vin alb, 2 linguri ulei

Pentru 2 porţii

Preparare 70'

Dificultate mică

Cum se preparăSpeli pieptul de pui şi-l tai fâşii. Pui sare şi piper peste bucăţile de pui,apoi le rumeneşti în ulei încins. Tai ciupercile felii şi pisezi usturoiul. Pui carnea într-o tavă,adaugi ciupercile tăiate,usturoiul pisat şi două felii delămâie.

Citeşte şi:

Pui în sos de bere

Ciuperci gratinate

Ciocănele la cuptor cu sos de muştar

Pentru sos,combini muştarul iute cu smântâna şi cu vinul alb. Torni amestecul peste pui şi legumele din tavă. Laşi tava în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 50 de minute. Serveşti friptura ornată dupa gust.

Mai multe