Pui cu sos cremos de lămâie şi coriandru

29 ianuarie 2016   Rețete

Aceasta este o reţetă care mă ademeneşte mereu şi sunt pregătită să o prepar ori de câte ori mi se face poftă. Nu e scumpă şi nici nu ai nevoie de prea multe ingrediente pentru ea.

Coriandrul este apreciat şi pentru condimentarea cărnii de pui,a fileului de peşte sau a unor soiuri de brânzeturi,la aromatizarea prăjiturilor sau a unor sortimente de pâine.

Ingrediente (4 porţii)

4 bucăţi piept de pui fără pieliţă şi oase

sare

piper

1 lingură ulei de măsline

1 cană supă de pui

1 lingură zeamă de lămâie

1/4 cană ceapă tocată fin

1 lingură coriandru tocat

1/2 linguriţă fulgi ardei roşu

3 linguri smântână

2 linguri unt,tăiat cuburi

felii de lămâie sau coriandru tocat,opţional,pentru garnisit

Mai multe