Pulpe de pui cu sos de ciuperci

16 mai 2016   Rețete

Dacă îţi place carnea de pui, atunci cu siguranţă această reţetă de pulpe de pui cu sos de ciuperci va fi pe gustul tău. Pulpele de pui la cuptor sunt completate perfect de aroma ciupercilor şi sosul cremos cu bacon şi cimbru.

Pulpe de pui cu sos de ciuperci – Ingrediente (4 porţii)

-4 pulpe de pui-1 lingură de ulei vegetal-sare,după gust-piper,după gust-1 linguriţă de italiene (cimbru uscat,oregano)

Pentru sosul de ciuperci

-200 g ciuperci albe

-5 felii de bacon fiert,tăiat

-240 ml smântână grasă

-1 praf de sare

-5 crenguţe de cimbru proaspăt

  

Pulpe de pui cu sos de ciuperci – Mod de preparare

Încingi cuptorul. Condimentezi pulpele de pui pe ambele părţi cu sare,piper şi amestecul de ierburi italiene (de obicei este o combinaţie de cimbru uscat,oregano şi alte plante aromatice). Încingi uleiul la foc mediu spre mare,într-o tigaie adâncă. Adaugi pulpele şi le prăjeşti aproximativ 5 minute,pe partea cu pieliţa în jos,până se rumenesc frumos

Află cum se prepară această reţetă delicioasă pe clickpoftabuna.ro

Mai multe