Reţetă de post: Supă cremă de spanac
6 aprilie 2016
Rețete
Deoarece încă ne aflăm în Postul Paştelui şi avem nevoie să ne facem plinul de vitamine şi minerale respectând rigorile postului, noi ne-am gândit să vă propunem o reţetă foarte simplă şi practică pentru o supă cremă de spanac delicioasă.
INGREDIENTE:
-3 legături spanac (puteţi pune mai mult sau mai puţin,după preferinţe)
-jumătate de ceapă tocată mărunt
-un cartof,decojit şi tăiat în cubuleţe
-2 morcovi tăiaţi în sferturi
-sare,piper
MOD DE PREPARARE:
Pune cele 3 legături de spanac în tigaie.
Adaugă două căni cu apă şi ceapa tocată şi lasă-le pe foc mediu 10-15 minute.
Între timp,pune o oală pe foc şi adaugă la fiert morcovii şi cartoful în apă cu sare.