Reţetă de post: Tartă cu ceapă
30 martie 2017
Rețete
Surprinde-i pe cei dragi cu o altfel de tartă! Este gata în aproximativ o oră.
Ai nevoie de
1 foaie aluat foitaj
150 g bacon
350 g ceapă
150 g caşcaval
2 ouă
100 g smântână
3 linguri ulei
pătrunjel
boia de ardei,după gust
sare
piper
Preparare
Tai ceapa solzişori şi o căleşti în ulei până când devine sticloasă,apoi o dai deoparte şi o laşi la răcit. Întinzi aluatul în tavă,inclusiv pe margini. Amesteci caşcavalul ras cu smântâna,ouăle bătute,sare şi piper după gust. Adaugi baconul tocat,ceapa,pătrunjelul tăiat şi omogenizezi. Pui compoziţia peste aluat,presari boia de ardei şi dai tarta la cuptor 25-30 de minute.
Sursă foto:Profimedia