Reţetă de post: Tartă cu ceapă

30 martie 2017   Rețete

Surprinde-i pe cei dragi cu o altfel de tartă! Este gata în aproximativ o oră.

Ai nevoie de

1 foaie aluat foitaj

150 g bacon

350 g ceapă

150 g caşcaval

2 ouă

100 g smântână

3 linguri ulei

pătrunjel

boia de ardei,după gust

sare

piper

Preparare

Tai ceapa solzişori şi o căleşti în ulei până când devine sticloasă,apoi o dai deoparte şi o laşi la răcit. Întinzi aluatul în tavă,inclusiv pe margini. Amesteci caşcavalul ras cu smântâna,ouăle bătute,sare şi piper după gust. Adaugi baconul tocat,ceapa,pătrunjelul tăiat şi omogenizezi. Pui compoziţia peste aluat,presari boia de ardei şi dai tarta la cuptor 25-30 de minute.

Sursă foto:Profimedia

Mai multe