Reţetă simplă fără carne: Chifteluţe de varză

15 iulie 2016   Rețete

O alternativă deosebită a clasicelor chifteluţe cu carne. Merită încercată!

Ingrediente de care ai nevoie:

500 g varză albă

4 ouă

300 g făină

200 g caşcaval

sare

piper

ulei

pătrunjel tocat

Mod de preparare:

Desfaci primele foi de la varză,pe care le arunci,apoi o tai fideluţă şi o căleşti,10 minute,cu sare şi piper. O dai deoparte.

Razi caşcavalul şi îl amesteci cu ouăle bătute,apoi torni compoziţia peste varză,adaugi pătrunjelul şi amesteci.

Presari făina,omogenizezi bine şi,dacă e cazul,potriveşti de sare şi piper.

Formezi chifteluţe,le treci prin făină şi le prăjeşti în baie de ulei.

Le scoţi pe un şervet absorbant pentru eliminarea surplusului de grăsime.

Mai multe