Reţeta zilei: Brioşe cu ciocolată

14 noiembrie 2016   Rețete

Dacă vrei să-ţi iasă această reţetă este important să respecţi întocmai paşii preparării ei. Aşa vei fi sigură că interiorul va rămâne moale.

De ce ai nevoie pentru brioşe cu ciocolată

300 g unt

400 g ciocolată neagră

6 ouă

150 g făină

100 g zahăr

dulceaţă,pentru servit

Cum se prepară brioşe cu ciocolată

Pui la topit,la foc mic,pe baie de aburi,ciocolata şi untul. Mixezi ouăle cu zahărul,până când se dizolvă,apoi torni,în fir subţire,ciocolata topită,mixând continuu şi,la final,încorporezi făina,în ploaie. Aşezi într-o tavă formele de brioşe tapetate şi torni compoziţia. Dai la cuptorul încins aproximativ 10 de minute până când se întăresc marginile. Serveşti brioşele,după ce s-au răcorit,cu ce dulceaţă preferi.

1 tavă

Dificultate medie

Preparare 40’

Mai multe