Reţeta zilei: Ciorbă de varză

10 noiembrie 2016   Rețete

În zilele reci de toamnă, te poţi încălzi cu o delicioasă ciorbă de varză. Uşor de preparat, ciorba este foarte savuroasă şi poate fi acrită cu borş. Încearcă şi tu reţeta, mai ales dacă ţii post.

Ai nevoie de

1 varză mică

1 ceapă

3 l apă

4 roşii

1 ardei

1 morcov

1 ţelină

sare

1 rădăcină pătrunjel

2 linguri ulei

250 ml borş

Preparare

Cureţi rădăcina de pătrunjel,morcovul şi ceapa,le dai prin răzătoarea mare şi le căleşti în ulei până când se înmoaie. Adaugi apa şi varza tocată.

Când varza este aproape fiartă,pui ardeiul tăiat şi roşiile descojite şi tăiate cubuleţe. După 10 minute,torni borşul fi erbinte şi asezonezi cu sare după gust. Mai laşi pe foc 10-15 minute şi dai deoparte.

Mai multe