Reţeta zilei: Clătite cu brânză şi spanac
13 februarie 2017
Rețete
Încearcă o reţetă diferită de clătite! Umplute cu spanac şi brânză, aceste clătite le poţi servi ca aperitiv la mesele festive.
Ai nevoie de
4-5 clătite
250 g telemea de capră sau de oaie
300 g suc de roşii
1 ceapă
3 linguri ulei
200 g spanac
sare
piper
Preparare
Sotezi câteva minute spanacul într-o lingură de ulei,condimentezi cu sare şi piper,îl laşi la răcit şi-l amesteci cu brânza rasă. Separat,căleşti în ulei ceapa tocată,pui sucul de roşii şi mai laşi pe foc 1-2 minute.
Umpli clătitele cu brânză,le aşezi într-o tavă unsă cu ulei şi torni deasupra sucul de roşii. Dai tava la cuptor 30-40 de minute.
Sursă foto:Profimedia