Reţeta zilei: Clătite cu dovlecei

17 ianuarie 2017   Rețete

Nu-i aşa că abia aştepţi să prepari această omletă cu dovlecei, umplută cu roşii şi brânză proaspătă?

Ai nevoie de

Pentru clătite

500 g dovlecei

300 ml sana

4 ouă

350 g făină

1 lingură ulei

sare,după gust

Pentru umplutură

4 roşii

200 g caş proaspăt

oregano

ulei,pentru uns

Cum se prepară omleta

Tai capetele la dovlecei şi-i dai prin răzătoarea mare,apoi îi storci. Îi amesteci cu sana,sare,uleiul,ouăle şi făina,până obţii un aluat ca o smântână groasă. Dai compoziţia 30 de minute la frigider. Ungi o tigaie cu puţin ulei şi rumeneşti clătitele pe ambele părţi.

Le laşi să se răcorească şi le umpli cu felii de roşii şi caş proaspăt,peste care presari oregano.

Mai multe