Reţeta zilei: Crap în sos de roşii

12 iunie 2016   Rețete

Peştele este un ingredient care se poate prepara în nenumărate feluri, cum este acest crap în sos de roşii.

De ce ai nevoie crap în sos de roşii

2 cepe

2 morcovi

300 g mazăre

150 ml suc de roşii

2 fileuri crap

sare

piper

2 foi de dafin

2 linguri ulei

Cum se prepară crap în sos de roşii

Căleşti în ulei cepele tocate şi morcovii daţi prin răzătoarea mică. După 3-4 minute,adaugi mazărea,torni un pahar de apă şi ţii până scade sosul la jumătate. Aşezi peştele tăiat bucăţi,torni sosul de roşii şi condimentezi cu foi de dafin,sare şi piper după gust. Mai ţii pe foc până ce peştele s-a pătruns. Dacă mai este nevoie,mai torni puţină apă fierbinte.

2 porţii

Preparare 40’

Dificultate mică

Mai multe