Reţeta zilei: Dovlecei pane cu caşcaval

2 noiembrie 2016   Rețete

Dacă îţi plac dovleceii pane, atunci vei fi încântată şi de această reţetă, cu şuncă şi caşcaval.

De ce ai nevoie pentru dovlecei pane

2 dovlecei

100 g caşcaval

200 g şuncă presată

4 ouă

pesmet

făină

sare

ulei,pentru prăjit

Cum se prepară dovlecei pane

Tai capetele la dovlecei şi-i feliezi. Sărezi feliile pe o parte,le laşi 10 minute şi le sărezi şi pe cealaltă parte. După 10 minute ştergi feliile cu un şervet de hârtie. Feliezi şunca şi caşcavalul,baţi ouăle şi amesteci făina cu pesmetul. Pui pe o felie de dovlecel,una de şuncă,una de caşcaval,din nou şuncă,acoperi cu o felie de dovlecel şi înfigi la mijloc o scobitoare. Îi treci prin pesmet,ou şi din nou pesmet. Îi aşezi într-o tigaie cu ulei încins şi,înainte să-i întorci,scoţi scobitoarea. Rumeneşti dovleceii şi pe cealaltă parte şi-i scoţi pe şervete absobante de hârtie.

Mai multe