Reţeta zilei: Supă de ceapă

10 mai 2017   Rețete

În zilele friguroase, încălzeşte-te repede cu un bol cu supă de ceapă. Este o bunătate!

De ce ai nevoie pentru supa de ceapă

5 cepe

1 l supă de pui

2 linguri ulei

1 lingură făină

100 g unt

sare

piper

chimen

6 felii pâine

6 felii caşcaval

Cum se prepară supa de ceapă

Cureţi cepele şi le toci. Topeşti untul,adaugi uleiul,ceapa şi o laşi până când devine uşor sticloasă. Pui făina,apoi supa şi condimentezi cu sare şi piper după gust. Laşi să fiarbă aproximativ 30 de minute.

Între timp,aşezi într-o tavă tapetată feliile de pâine,pui deasupra câte o felie de caşcaval,chimen şi le ţii la cuptor până devin uşor arămii. Pui supa în boluri şi deasupra aşezi feliile de pâine cu caşcaval.

Mai multe