Reţeta zilei: Tocăniţă cu carne şi orez

29 octombrie 2016   Rețete

Un preparat ce va fi şi pe placul celor mai pretenţioşi gurmanzi!

Ingrediente de care ai nevoie:

2 cotlete  porc,tăiate feliuţe

50 ml ulei

3 cepe albe

1 legătură ceapă verde

2 căţei usturoi

2 linguri pastă roşii

½ linguriţă boia dulce

sare

piper

150 g orez fiert

1 lingură făină

Mod de preparare

Încingi uleiul într-o cratiţă treci felii de carne prin făină,le scuturi şi le rumeneşti,adaugi ceapa tăiată grosier şi usturoiul. Amesteci,laşi să se înmoaie şi pui boiaua,pasta de roşii,sare şi piper,după gust.

Ţii câteva minute şi torni apă atât cât să acoperi ingredientele,apoi dai la cuptor,la foc mic,aproximativ o oră. Serveşti cu orezul fiert.

Dificultate medie

90’

4 porţii

Mai multe