Reţeta zilei: Tocăniţă cu carne şi orez
29 octombrie 2016
Rețete
Un preparat ce va fi şi pe placul celor mai pretenţioşi gurmanzi!
Ingrediente de care ai nevoie:
2 cotlete porc,tăiate feliuţe
50 ml ulei
3 cepe albe
1 legătură ceapă verde
2 căţei usturoi
2 linguri pastă roşii
½ linguriţă boia dulce
sare
piper
150 g orez fiert
1 lingură făină
Mod de preparare
Încingi uleiul într-o cratiţă treci felii de carne prin făină,le scuturi şi le rumeneşti,adaugi ceapa tăiată grosier şi usturoiul. Amesteci,laşi să se înmoaie şi pui boiaua,pasta de roşii,sare şi piper,după gust.
Ţii câteva minute şi torni apă atât cât să acoperi ingredientele,apoi dai la cuptor,la foc mic,aproximativ o oră. Serveşti cu orezul fiert.
Dificultate medie
90’
4 porţii