Ruladă cu legume

4 martie 2013   Rețete

Ingrediente: 1 morcov mare,200 g broccoli, 1 chiflă,1 lingură margarină, 300 g fasole albă fiartă, 400 g foitaj, sare, piper.

Cum se prepară

1. Se spală morcovul şi broccoli. Morcovul se ­taie bucăţi ­mici,iar broccoli se desface bucheţele. Se fierbe morcovul în apă cu sare 5 minute,după care se adaugă bro­ccoli şi se mai lasă să fiarbă două minute. Se scurg şi se clătesc cu apă ­rece. Se pun ­într‑un castron şi se lasă să se răcească.

2. Chifla se taie cuburi mici,se prăjesc în margarina încinsă şi se pun în castron peste legume. Se adaugă fasolea fiartă,se condimentează cu sare şi piper,după gust,şi seamestecă.

3. Pe o planşetă presărată cu făină,se întinde aluatul puţin cu sucitorul. Se întinde amestecul cu legume,se rulează şi se aşază rulada într-o tavă cu hârtie de copt. Se unge cu puţină margarină topită şi se introduce la cuptor pentru 35-40 de minute,la foc potrivit.

Mai multe