Salată cu avocado şi caşcaval
Plină de vitamine şi minerale, salată cu avocado, roşii este perfectă în zilele toride de vară, când cauţi un preparat uşor, simplu de făcut, fără a mai deschide vreun ochi de aragaz sau cuptorul.
Ingrediente
1 salată
100 g caşcaval
2 roşii
400 g carne de pui
1 ceapă
2 avocado
2 bulgăraşi mozzarella
sare
piper
ulei
boia dulce
zeamă de lămâie
Preparare
Speli carnea şi o tai fâşii peste care presari sare,piper şi boia. Le prăjeşti câteva minute în puţin ulei. Le scurgi şi le laşi deoparte. Speli salata verde şi rupi fâşii. Tai caşcavalul bucăţi,roşia şi bulgăraşii de mozzarella felii. Tai avocado pe jumătate,elimini sâmburii şi cureţi de coajă. Toci ceapa. Aşezi toate ingredientele în 4 boluri mai mici. Presari sare,piper şi stropeşti cu ulei şi zeamă de lămâie,după gust,apoi serveşti.