Salată de ciuperci

20 ianuarie 2016   Rețete
Content image

În doar 20 de minute, obţii două porţii bune de salată hrănitoare datorită conţinutului de şuncă şi de ciuperci făcute pe grătar. Pentru o masă de seară este ideală.

Ingrediente

300 g ciuperci

6 roşii cherry

50 g şuncă cubuleţe

1 lg zeamă lămâie

150 g iaurt

sare

piper

2-3 fire pătrunjel

Preparare

Speli bine şi cureţi de coji ciupercile,apoi le rumeneşti puţin pe grătar.După ce se răcesc,le feliezi şi le pui într-un bol.

Tai cubuleţe şunca,apoi înjumătăţeşti fiecare roşie şi le adaugi peste ciuperci.

Nu mai rămâne decât să pregăteşti un sos din iaurt,sare,piper şi zeamă de lămâie pe care-l combini în salată. La sfârşit,presari pătrunjel tocat mărunt.

Mai multe