Spaghete cu sos ragu
19 august 2015
Rețete
Niciodată nu ne dăm înapoi de la o porţie zdravănă de spaghete cu sos ragu, o porţie care poate fi mâncată fie la prânz fie la cină. Nu ştim cât de mult vă plac vouă pastele, şi mai ales acest sos, dar noi suntem absolut înnebuniţi după această combinaţie pe care o preparăm ori de câte ori avem ocazia.
Spaghete cu sos ragu – Ingrediente
300 g spaghetePentru sosul ragu
600 g carne de curcan (sau amestec de vită cu porc)
3 cepe potrivite
4 linguri pastă de roşii
150 ml vin roşu demisec
3 linguri ulei
4-5 ciuperci
200 ml supă de pasăre
2 foi de dafin
1/2 linguriţă busuioc uscat
1/2 linguriţă cimbru uscat
sare
piper
roşii cherry
pătrunjel verde
busuioc