Spaghete cu sos ragu

19 august 2015   Rețete

Niciodată nu ne dăm înapoi de la o porţie zdravănă de spaghete cu sos ragu, o porţie care poate fi mâncată fie la prânz fie la cină. Nu ştim cât de mult vă plac vouă pastele, şi mai ales acest sos, dar noi suntem absolut înnebuniţi după această combinaţie pe care o preparăm ori de câte ori avem ocazia.

Spaghete cu sos ragu – Ingrediente

300 g spaghetePentru sosul ragu

600 g carne de curcan (sau amestec de vită cu porc)

3 cepe potrivite

4 linguri pastă de roşii

150 ml vin roşu demisec

3 linguri ulei

4-5 ciuperci

200 ml supă de pasăre

2 foi de dafin

1/2 linguriţă busuioc uscat

1/2 linguriţă cimbru uscat

sare

piper

roşii cherry

pătrunjel verde

busuioc

Modul de preparare îl găseşti pe clickpoftabuna.ro.

Mai multe