Supă-cremă cu conopidă

15 octombrie 2015   Rețete

Conţine potasiu, magneziu, calciu, mangan, fier, cupru, zinc, fluor, caroten şi vitaminele C, K, B1, B2, B6. De aceea, conopida este leguma recomandată pentru prevenirea unor boli grave precum cancerul sau afecţiunile cardiovasculare.

Pentru că are o valoare calorică destul de scăzută,conopida este indicată persoanelor care urmează o cură de slăbire.

Mai mult,conopida fortifică sistemul osos şi aplicată extern,atenuează vânătăile.

De aceea vă sfătui,să mâncaţi cât mai des această legumă,chiar şi într-o supă-cremă cu conopidă.

Supă-cremă cu conopidă – Ingrediente

1 conopidă

2 cartofi măricei

1 morcov

1 gulie

1 ceapă mare

50 ml ulei

1 lingură făină

250 g smântână

2 gălbenuşuri

sare

pătrunjel

cozi ţelină

Mai multe