Supă de măcriş cu smântână

27 iunie 2016   Rețete

Dacă eşti adepta ciorbelor şi supelor, trebuie să încerci şi această reţetă pe care ţi-o prezentăm astăzi. Este o reţetă clasică din bucătăria ucraineană şi este uşor de preparat. Bucură-te acum de o supă de măcriş cu smântână.

Supă de măcriş – Ingrediente (6-8 porţii)

3 l apă

450 – 700 g piept de pui (condimentat)

2-3 linguriţe sare

1 frunză de dafin

5 cartofi,tăiaţi cubuleţe

2-3 linguri ulei

1 ceapă,tocată fin

2 morcovi,daţi prin răzătoare

2 linguri ketchup sau pastă de tomate

1 lingură smântână

2 linguri mărar,tocat

2 linguri pătrunjel,tocat

2 ouă fierte,date prin răzătoare

½ linguriţă amestec de condimente,opţional

3 căni de măcriş (aproximativ 450 g)

smântână sau maioneză,pentru servire,opţional

Mai multe