Tartă cu brânză

3 aprilie 2016   Rețete

Delicioasă şi uşor de preparat, această tarta sărată este o alegere perfectă pentru cină.

Ingrediente

Pentru aluat

200 g făină100 g unt1 gălbenuşsare5 linguri cu apă rece

Pentru umplutură

3 ouă

200 g brânză

100 g smântână

piper

2 dovlecei

200 g caşcaval tare

2 roşii cherry

Preparare

Pregăteşti aluatul,omogenizând toate ingredientele,apoi îl dai la frigider o jumătate de oră.

Pentru umplutură,baţi ouăle,adaugi brânza rasă,smântâna,piper,după gust. Speli dovleceii şi-i tai rondele potrivite.

Pe o planşetă presărată cu făină,întinzi aluatul,apoi îl aranjezi într-o formă rotundă,tapetată. Îl presezi cu degetele,acoperind şi marginile tăvii,apoi îl înţepi. Laşi aluatul în cuptorul preîncălzit 5-10 minute,apoi întinzi umplutura şi o acoperi cu rondele de dovlecei. Razi pe deasupra caşcavalul şi pui din loc în loc roşiile tăiate felii. Laşi tarta la cuptor până devine rumenă.

Mai multe