Tocăniţă de cartofi
7 februarie 2016
Rețete
Dacă nu mai ştii ce să găteşti pentru masa de prânz, încearcă un preparat cu carne de vită şi legume. Într-o oră şi jumătate, ai gata şase porţii de tocăniţă delicioasă.
Ingrediente
500 g carne de vită
4 linguri ulei
2 cepe
½ cană apă
2 ardei graşi
400 g cartofi
sare
piper
2 linguri pastă de roşii
300 g pulpă de roşii
pătrunjel
Preparare
Porţionezi carnea şi o rumeneşti puţin în ulei încins. Adaugi ceapa mărunţită şi o căleşti,după care stingi cu puţină apă. Laşi la fiert până se pătrunde carnea. La nevoie,mai pui apă. La final,adaugi ardeii şi cartofii tăiaţi cubuleţe. Acoperi totul cu apă,sărezi şi piperezi. Când cartofii sunt fierţi,pui pulpa şi pasta de roşii. După cinci minute,stingi focul şi presari pătrunjel tocat.