Tocăniţă de pui cu cartofi şi morcovi

18 octombrie 2016   Rețete

De mult timp nu am mai pregătit o tocăniţă delicioasă. dar anotimpul rece ne incită mai mereu la astfel de preparate fierbinţi şi săţioase. De data aceasta am gătit o tocăniţă de pui cu cartofi şi morcovi, aromată, cu multe legume şi gusturi ademenitoare.

Tocăniţă de pui cu cartofi şi morcovi – Ingrediente

1 lingură ulei de floarea soarelui

1 ceapă,tocată

4 căţei usturoi,feliaţi

1.4 litri supă de pui sau de legume

1 cartof,tăiat bucăţi

1 lingură cimbru proaspăt

2 linguriţe rozmarin proaspăt

1.7 kg pulpe de pui,fără pieliţe (ai nevoie cam de 16 bucăţi de pulpe superioare)

6 morcovi,tăiaţi bucăţi

2 bucăţi păstârnac,tăiate bucăţi

3 fire praz,tăiate fin

Mai multe