5 oraşe pe care trebuie să le vizitezi toamna aceasta

30 august 2016   Travel

Chiar dacă ai fost în concediu, nu trebuie să te gândeşti că mai este mult până la anul. O escapadă de câteva zile nu îţi vor face rău. Iar dacă ai fost deja în marile capitale ale Europei, îţi propunem oraşe secundare, pline de farmec. CasoTeca îţi recomandă 5 oraşe pe care trebuie să le vizitezi toamna aceasta.

5 oraşe pe care trebuie să le vizitezi toamna aceasta

 

Bruges,Belgia

Localitate Bruges din Belgia,aflată la o oră distanţă de mers cu trenul de Bruxelles,este unul dintre oraşele medievale cel mai bine conservate din Europa. Bruges este romantic şi frumos,cu canale şi case cu frontoane. Bruges are o mulţime de muzee,restaurante bune,baruri,cafenele,dar şi magazine de ciocolată tentante. Se pare că aici sunt 47 de fabricanţii de ciocolată.

Veneţia,Italia

Veneţia,Italia,nu îşi pierde niciodată capacitatea de a fermeca. Vara aduce cu ea milioane de turişti pe străzile micului oraş. Iar vizitatorii au şi motive:Veneţia este un oraş rafinat,care pare a fi în mod miraculos construit pe apă. Bisericile şi muzee din Veneţia oferă o imagine completă asupra gloriei antice,dar există şi o scenă vibrantă de artă contemporană. Veneţia este un loc unic,magic 365 de zile pe an. Iar toamna este un momentul bun pentru o excursie la Veneţia,atunci când puhoaiele de turişti se mai răresc.

Mai multe