Hotelul de gheaţă din Suedia va funcţiona tot timpul anului

5 noiembrie 2015   Travel

Cel mai cunoscut hotel de gheaţă din lume vine cu o noutate pentru turişti şi doritorii de aventură. În Jukkasjärvi, la 200 de kilometri de Cercul Polar, soarele străluceşte pe cer 100 de zile şi nopţi, fără să apună.

Proprietarii hotelului de gheaţă din Suedia a dezvăluit recent planurile pentru o construcţie care să ofere o experienţă sub zero grade:un bar,o galerie de artă şi camere pentru turişti,disponibile 365 de zile de an. CasoTeca îţi arată cum hotelul de gheaţă din Suedia va funcţiona tot timpul anului.

Camere de gheaţă încălzite de soare. Echipa din spatele hotelului de gheaţă a anunţat planurile de a crea o clădire adiţională binecunoscutului hotel de gheaţă,care va avea o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi şi va include 20 de camere,un bar şi o galeria de artă. Schiţele arată o arhitectură elegantă,care combină tavanul arcuit al hotelului cu metode tradiţionale,dar şi moderne,de energie durabilă.

Folosind energia solară constantă din regiunea deasupra Cercului Polar din lunile mai calde ale anului,clădirea va folosi doar energia solară pe perioada lunilor de vară. Iarna,noua construcţia va face parte din clasciul hotel de gheaţă,care este de trei ori mai mare decât aceasta.

Sursa foto:casoteca.ro

Mai multe