Filmările au început deja, iar premiera show-ului „Prodanca şi Reghe. Preţul succesului” e programată pentru luna februarie, la Antena Stars.

Citeşte şi: Amalia Năstase le-a pus la punct pe femeile care o critică pe internet: "Oamenii de la şatră sunt peste voi de un milion de ori"

Potrivit Libertatea, viaţa de familie şi problemele legate de fotbal au făcut-o pe Anamaria Prodan să renunţe la ultimul show TV pe care-l prezenta. Ea a avut timp de două sezoane contract cu Pro TV pentru emisiunea concurs „Gospodar fără pereche', dar în luna octombrie a anului trecut a cerut rezilierea angajamentului. „Chiar nu mai puteam să fac faţă', explica Ana.

Citeşte şi: Adevărul despre moartea Cristinei Ţopescu. Medicul Monica Pop, dezvăluiri neaşteptate: ”A făcut stop cardiac!”

150.000 de euro pentru un prim sezon "Prodanca şi Reghe. Preţul succesului” 

În conturile impresarei urmează să intre aproximativ 150.000 de euro pe sezon, bani primiţi de la Antene, televiziuni cu care Prodanca a mai colaborat în trecut. 

„După 8 ani m-am întors acasă! Aici m-am simţit mereu cel mai bine, iar propunerea realizării unui nou sezon din reality mi s-a părut foarte tare. De când am renunţat la vechiul show, cred că în fiecare zi eram întrebată când o să revină povestea familiei mele pe micile ecrane. Am revenit mai tari ca niciodată şi o să avem ce să transmitem celor care se vor uita la noi! Am început filmările, umblu peste tot cu echipa de filmare, iar în februarie ne pregătim de lansare", a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Libertatea.