Invitată de colegul Alexandru Constantin la o discuţie ca între prieteni,Anca Serea a vorbit şi despre momentele frumoase pe care le petrece alături de Adrian Sînă. Prezentatoarea ştirilor sportive la Prima TV are doi copii cu fostul lider al trupei Akcent,Ava şi Noah.
 
„L-am cunoscut pe Adi pe vremea în care eram reporter la o televiziune muzicală,mi-a vorbit foarte frumos despre familie,despre copii,am fost foarte plăcut surprinsă”,i-a spus Anca lui Alexandru,în emisiunea Constantin 60’.

Relaţia a început mult mai târziu,dar a ajuns acum,la stadiul de familie în toata regula,cu „o mamă,patru copii,un artist şi un căţel”,cum chiar prezentatoarea Prima TV o descrie.
 
În aceeaşi emisiune,invitata a dezvăluit,cu zâmbetul pe buze,şi cuvintele cu care se alintă cei doi,acasă. „Eu îi spun ’artistul meu’,iar el mă alintă cu ’balerina mea’. O facem cu plăcere şi din dragoste,unul pentru celălalt”.

Chiar dacă în viaţa ei şi a lui Adi sunt acum patru copii,Anca nu refuză posibila venire unui nou membru în familie. „Niciodată nu spun nu. Din principiu”.