Anca Serea şi Adi Sînă formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc, iar el, fericitul tătic, abia aştepta să-şi ţine fetiţa în brate, lucru care s-a şi întâmplat.

Citeşte şi: Ce mănâncă Anca Serea ca să se menţină în formă

Artistul a făcut publice mai multe imagini în care o ţine în braţe pe bebeluşa Leah. Fetiţa venită pe lume pe 14 august este cel de-al şaselea copil al familiei.

„Atât de îndrăgostită de Ea: Leah-Maria! Bun venit pe lume, minunea mea gingaşă. #mylovelygirl #welcomehome #familyovereverything”, a scris Anca Serea în dreptul primei imagini pe care a postat-o pe pagina sa de Instagram. Fotografia a strâns peste 20.000 de Like-uri, imediat după publicare.

Citeşte şi: Cea mai grea perioadă pentru Simona Gherghe, după ce a născut

Toate numele copiilor Ancăi Serea se termină cu litera „h”

Întrebată în repetate rânduri de ce toate numele alese pentru copiii săi se termină în litera "h", Anca Serea a explicat prin intermediul unui interviu acordar revistei Unica.

„Am vrut ca numele de Leeah să fie din acelaşi registru ca şi al fraţilor ei. Este un nume biblic, cu litera h la sfârşit, ca şi Sarah şi Noah. Când David şi Sarah erau mici, erau pasionaţi de Star Wars. Şi de acolo ne-am inspirat cu numele de Leeah. Suntem siguri 99,9% că numele va rămâne acesta. Fetele au câte două nume – Sarah mai este şi Anouk, iar Ava mai este şi Stephanie”, a declarat mămica înainte de a aduce pe lume cel de-al şaselea copil.