Lipsurile cu care se confruntă medicii români au determinat-o pe artistă să ia decizia de a le întinde o mână de ajutor. Potrivit unei declaraţii făcută pentru Libertatea, Andra se arată recunoscătoare tuturor cadrelor medicale care luptă "în prima linie" pentru a împiedica răspândirea coronavirusului şi pentru a-i salva pe cei infectaţi. 

Gigi Becali a dat 25.000 de euro pentru a sprijini medicii în lupta cu coronavirusul: "Ce să fac cu banii?"

Banii ar urma să fie folosiţi pentru achiziţia de materiale necesare protecţiei medicilor care iau contact zilnic cu noul coronavirus.

„Siguranţa este pe primul lor. Trebuie să fim precauţi. Mi se face inima cât un purice de fiecare data când aflu că s-a umflat numărul pacienţilor. Clar, nu suntem pe deplin pregătiţi şi mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face faţă unui număr mare de îmbolnăviri. Vreau să-i felicit pe doctori, pe asistente, întreg personalul spitalelor. Fac eforturi să izoleze şi să trateze acest virus înspăimântător", a mărturisit Andra.

Radu Vâlcan a fost testat pentru Covid19. Prezentatorul tv se află în Republica Dominicană, la filmări pentru "Insula iubirii"

"Am văzut câteva postări ale unor cadre medicale aflate în prima linie de luptă, m-au emoţionat. Sper să treacă acestă perioadă în care trebuie să stăm acasă. Dar aşa e mai sănătos. Prin acest act personal încerc să ajut spitalele româneşti şi sper ca mulţi să arate că le pasă. Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toţi cei bolnavi”, a mai spus Andra pentru libertatea.ro.