”Horia, Irina Rimes, Smiley şi Tudor Chirilă formează echipa de antrenori a celei mai tari competiţii a vocilor. Ei sunt pregătiţi de filmările pentru noul sezon şi sunt nerăbdători să găsească cele mai bune voci din 2019”, notează Pro TV pe site-ul emisiunii Vocea României.
 
Horia Brenciu a avut, de-a lungul timpului, doi concurenţi care au devenit ”Vocea României”, Julie Mayaya şi Mihai Chiţu, iar acum s-a arătat entuziasmat de această nouă provocare
.
 
”Revenirea la Vocea României este neaşteptată, binevenită şi, recunosc, emoţionantă. În acest sezon voi fi calm, liniştit, nu mă voi mişca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni şi sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viaţă, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu”, a declarat Horia Brenciu.
De asemenea, el a ţinut să facă public şi un mesaj pe contul personal de socializare. 
 
„Dragii mei, m-am întors la Vocea României”! Am parte de un nou început, unul plin de emoţii pentru mine. Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături profesional în ultimii 5 ani. Le mulţumesc Deliei (ma voi gândi din când în când la zâmbetul tău seducător), lui Carlas Dreams şi mai ales lui Ştefan (îmi va lipsi ritmul de rocknroll). Mulţumesc tuturor echipelor de producţie care mi-au făcut viaţa uşoară şi frumoasă în aceşti ultimi 5 ani.
De azi, pornesc cu încredere pe un nou drum aparent cunoscut, dar plin de provocări. Salut cu entuziasm echipa de la Vocea României! Ma reîntâlnesc cu fratele meu, Zâmbăreţul, de-abia aştept s-o cunosc pe fermecătoarea Irina Rimes şi sper sa am un dialog spumos cu Tudor… De Bartoş, ce sa mai zic?! Chiar mi-a fost dor…”, a spus Brenciu.