Andreea Bălan se află în casă cu mama sa şi cu fetiţele Ella şi Clara, iar pentru că au intrat în autoizolare, George nu va mai putea să-şi viziteze fiicele, deşi ar locui în apropiere. 

Citeşte şi: Gigi Becali a dat 25.000 de euro pentru a sprijini medicii în lupta cu coronavirusul: "Ce să fac cu banii?"

„În perioada asta, cu epidemia de coronavirus în desfăşurare, George a decis să nu mai meargă acasă la Andreea Bălan. Nu îşi va mai vedea fetiţele o perioadă. Oricum ar fi fost oarecum dificil, Andreea Bălan a decis să se izoleze acasă, cu cele două fetiţe şi mama ei, şi ar fi fost greu de convins să mai lase pe cineva în casă.

George Burcea ar fi acceptat decizia Andreei Bălan fără probleme

 Andreea este extrem de precaută, se teme pentru fetiţele şi pentru mama ei, nu vrea să le expună, indiferent de cine este vorba. Din fericire, Andreea şi George nu s-au certat şi pe această temă, el a anunţat că, o perioadă, până trece epidemia, va sta departe”, au declarat surse din anturajul celor doi pentru wowbiz.ro.

Citeşte şi: Adelina Chivu, în carantină la Milano: "Da, este adevărat! Medicii aleg cine trăieşte şi cine moare”

Andreea Bălan îşi petrece ore în şir cu fetiţele sale, făcând diverse activităţi interactive pentru a face cât mai plăcut timpul împreună. 

„Găteşte cu ele, se joacă toată ziua şi e foarte atentă cu micuţele ca să nu se plictisească. Cu concertele amânate, cu repetiţiile puse în pauză, Andreea s-a dedicat exclusiv fetiţelor”,  potrivit sursei citate.