Ce spune Andreea Bălan despre noua ei piesă

,,Am crezut în basme spune povestea mea dar şi a celor care au avut un vis şi acel vis s-a destramat. Iubim, suferim şi apoi renaştem si o luam de la capăt, a scris artista, în ziua lansării, pe contul ei de Instagram.

Iată câteva versuri din piesa ,,Am crezut în Basme":

 

 

Eu am crezut în basme cu final fericit

Pân-am văzut că-n fiecare castel e un Făt-Frumos ce-a minţit

Am crezut în povestea cu destin împlinit

Păn-am văzut că şi destinul e un drum cam abrupt,

Dar eu nu l-am ocolit

Anterior, artista a mai scris că „atunci când nimeni nu este acolo să te repare, trebuie să o faci de unul singur. Stai în jurul oamenilor care seamănă mai mult cu viitorul tău, decât cu trecutul”. 

În videoclipul noii piese, artista de 35 de ani, apare îmbrăcată, la început, într-o pereche de jeanşi, iar sânii îi sunt acoperiţi de părul lung al unei peruci. Spre final, apare îmbrăcată în propria rochie de mireasă. 

,,Un cadru destul de dificil a fost acela în care am purtat rochia de mireasă din nou pentru a exprima acea etapă când începi o relaţie şi te implici trup şi suflet. Însă, din păcate, sunt momente în care ajungem la final, plini de «urme», iar inima este făcută bucăţi. În acele clipe, devii mai puternic", spune artista.

Cu o carieră muzicală începută în anul 1994, Andreea Bălan este una dintre artistele din România care şi-a petrecut aproape toată viaţa pe scenă şi în faţa publicului larg.

Mai citeşte şi: Andreea Bălan suferă după despărţirea de George Burcea: ”Suntem definiţi de trecut şi de situaţiile trăite în copilărie”