Andreea Bălan, în vârstă de 34 de ani, şi-a descoperit pasiunea pentru gătit alături de soţul ei, George Burcea. Cei doi petrec destul de mult timp în bucătărie, iar acum, încurajată de fani, se gândeşte să îşi deschidă o afacere. 

"Gata dragilor, ma las de muzica si ma apuc de bucatareala! Am primit prea multe mesaje frumoase de incurajare si cred ca asta mi-e menirea in viata. Imi deschid si cozocanarie", a scris cântăreaţa pe contul ei de Instagram. 

La începutul lunii martie a acestui an, vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil, prin cezariană. În timpul procedurii medicale, cântăreaţa a suferit un stop cardio-respirator, după cum a anunţat soţul acesteia pe Facebook.

 

Andreea Bălan s-a reîntors pe scenă

A trecut prin numeroase momente dificile, însă se pare că şi-a revenit complet. Andreea Bălan s-a reîntors pe scenă şi arată minunat.

„Situaţia arată bine, operaţia s-a vindecat. Am acordul medicilor să cânt şi să dansez. Cu vlogul meu am arătat faţa mea sinceră, pe care mulţi ani nu am vrut să o arăt. Scena mă împlineşte la un nivel foarte profund.

Eu ca să fiu fericită şi sănătoasă psihic, am nevoie să urc pe scenă. Fac asta de la 10 ani. Este ca un drog. Nu pot să trăiesc. Cea mai lungă pauză a fost acum, de patru luni. A fost îngrozitor să stau acasă.

Mă împlinesc copiii, mă împlineşte familia, dar scena mă împlineşte la fel de mult. Am nevoie de scenă ca să fiu fericită la fel cum am nevoie de familie şi copii ca să fiu la fel de fericită.

Ambele mă împlinesc egal şi încerc să găsesc o modalitate să le împac pe amândouă. Eu, fără scenă, simt că nu trăiesc”, a declarat Andreea Bălan la Antena 1.

Andreea Bălan şi George Burcea au împreună două fetiţe, Ella Maria şi Clara.