Andreea Bălan a mărturisit că la scurt timp după ce a făcut stop cardio-respirator se gândea că nu va mai putea să facă acrobaţiile care i-au adus un renume în plan muzical.
 
”Acum câteva luni când eram pe patul de spital mă macina gândul “Oare voi mai putea face acrobaţiile cu care am obişnuit publicul, pe scenă?”. Recuperarea nu a fost deloc uşoară şi a trebuit să o iau uşor, uşor şi să îmi stăpânesc gândurile care m-au consumat. Dansul şi acrobaţiile fac parte din identitatea mea că artist şi îmi doresc mereu să ofer experienţe vizuale publicului pe lângă muzică. Azi sunt fericită că sunt sănătoasă şi că pot să fac exact tot ceea ce făceam înainte pe scenă şi că am revenit la condiţia fizică optimă, aşa cum am fost mereu. Cred că totul ţine de ambiţie şi de mindset. Nu am vrut să renunţ nicio clipă la cine sunt eu şi la ceea ce pot să fac. Nu există nu pot.”, a explicat Andreea Bălan într-o postare pe care a făcut-o în mediul online. 

 
Andreea Bălan este căsătorită cu George Burcea, alăturid e care are două fetiţe, Ella Maria, de aproape trei ani şi Clara Maria, care a venit pe lume pe 6 martie, anul curent.