În anunţul despre apariţia videoclipului, vedeta a dat de înţeles că versurile melodiei descriu starea ei emoţională. 

,,Muzica mea exprimă cel mai bine ceea ce simt. Azi am pentru voi o piesă puternică despre acel moment în care realizăm că nu ne mai pasă şi nu ne mai doare”, a scris cântăreaţa.

Videoclipul piesei ,,Nu mă mai doare”, apărut pe 4 august, a strâns rapid peste 25.000 de vizionări, iar fanii au răspuns, ca de obicei, cu mesaje de apreciere.

,,Woow, nu mă aşteptam la stilul ăsta, dar trebuie să recunosc că ţi se potriveşte cel mai bine. Îmi era dor de genul ăsta de melodii de la tine. Super surpriza verii! Succes, Andreea!"

,,Se vede că nu mai doare. Bravo, Andreiuţa, ai trecut peste ce-a fost mai greu, de acum să fie doar fericire şi iubire, prieteni şi familie, oameni pozitivi, lângă care să îţi găseşţi liniştea şi fericirea deplină. Te pup şi te iubesc!”

,,Foarte frumoasă piesa! De fiecare dată ai succes la melodii pentru că sunt făcute din suflet şi din ceea ce simţi. Îmi plac foarte tare costumele, machiajul, dansul tău din videoclip! Frumos totul şi multă baftă în continuare!"

Alţii au încercat însă să-i dea sfaturi:

,,Piesa este una frumoasă şi puternică, aşa cum eşti şi tu de altfel. Păcat totuşi că trebuie să te inspiri din viaţa ta pentru a compune muzică. Un sfat dacă se poate: Lasă trecutul deoparte şi axează-te pe viitor, fa-o pentru fetele tale! Succes în continuare! , i-au scris unii urmăritori pe reţelele sociale.”

După despărţirea de George Burcea, cântăreaţa a declarat că nu îi e uşor, dar luptă pentru fiicele sale:

,,Îmi doresc că Ella şi Clară să fie mai fericite decât am fost eu, să aibă o copilărie minunată, fără lipsuri emoţionale sau de orice fel, să se joace şi să fie educate frumos şi să ştie că nimic nu este imposibil şi niciun vis nu e prea departe! Dragostea de mama este infinită!", a scris pe Facebook Andreea Bălan.

 

Sursa foto: Instagram/andreeabalanofficial