Veşti proaste pentru îndrăgita cântăreaţă. Medicii i-au spus Andreei Bălan că nu mai poate avea copii. După ce a fost la un pas de moarte, pe 4 martie 2019, artista a suferit complicaţii la operaţia de cezariană.

Andreea Bălan nu mai poate avea copii

La câteva zile de când a fost externată, Andreea Bălan s-a trezit într-o baltă de sânge. Artista a ajuns de urgenţă înapoi la clinica privată unde a născut prin cezariană. Medicii au operat-o de urgenţă după ce i s-au format hematoame la operaţia de cezariană.
Andreea Bălan a fost operată de 2 ori pentru hematoame. În total, în mai puţin de o lună, artista a suferit 3 intervenţii chirurgicale. Acum, medicii i-au spus că nu mai poate rămâne însărcinată şi naşte al treilea copil.
  • „Copii nu cred că nu mai pot avea. Da, e de ajuns…”, a declarat ea cu una oarecare regret, la Antena 1.
  • ”Da, indiferent de ce erau, băieţi sau fete, noi ne doream doi copii. E suficient, mulţumim că sunt sănătoşi. Noi să fim sănătoşi…”, a adăugat şi soţul ei, George Burcea.

Andreea Bălan se pregăteşte de botez

În luna septembrie 2019, micuţa Clara Maria va fi botezata. În luna aceea, va împlini vârsta de 6 luni. Andreea Bălan îşi doreşte o petrecere mare. În momentul în care se va simţi mai bine, artista va începe pregătirile pentru organizarea botezului.

Când revine Andreea Bălan pe scenă

Cu toate că medicii i-au recomandat să stea 6 luni departe de scenă după cezariana, acum, când a suferit mai multe operaţii, medicii au prelungit termenul. Andreea Bălan nu are voie să danseze sau să se agite prea mult. Cu toate astea, artista susţine că va reveni pe scenă peste 4 luni. Andreea Bălan speră să îşi revină complet până atunci.