Iată ce au declarat surse din anturajul vedetei: 

"Andreea are iubit, de 4-5 ani, şi este foarte fericită. Băiatul chiar o iubeşte. E un tip simplu, educat, cu mult bun simţ şi care o iubeşte, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata şi nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Şi el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună şi se înţeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut şi un inel de o perioadă, şi da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-şi pune viaţa sentimentală pe tavă şi nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită şi liniştită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată şi adevărată", potrivit apropiaţilor Andreei. 

Andreea Mantea s-a despărţit de luptătorul de MMA, Cristi Mitrea, chiar când se afla în luna a patra de sarcină, potrivit Impact.ro. 

După ce David, băieţelul lor, a crescut, cei doi au o relaţie mai bună de prietenie. Comunică din nou şi au stabilit, de comun acord, un program în care Cristi poate să-şi viziteze băiatul. Acum, David primeşte de la tatăl său şi pensia alimentară:

"Mitrea plăteşte 200 de euro pe lună pensie alimentară şi este extrem de implicat în creşterea băiatului. Se înţeleg de minune, se consultă pentru orice şi se ajută la nevoie”, au declarat surse din anturajul celor doi", au declarat câţiva apropiaţi de-ai lor, scrie Playtech.ro.

Ca moderatoare a emisiunii "Puterea Dragostei", vedeta ar încasa lunar nu mai puţin de 8.000 de euro, potrivit cancan.ro.

FOTO Facebook