Andreea Marin este conştientă de faptul că prevenţia este foarte importantă pentru a sta departe de probleme de sănătate, motiv pentru care vedeta face sport frecvent, mănâncă sănătos şi ori de câte ori are ocazia merge la medic pentru a şti dacă totul este în regulă. 
 
Astfel, de curând, vedeta a mers la medic pentru un control de rutină şi a dezvăluit totul pe reţelele de socializare. 
 
“Am învăţat să am grijă de mine şi de cei dragi, să iau în seamă orice semn pe care corpul mi-l dă şi să-l verific, prevenţia e cea mai bună cale de a nu ajunge în situaţii complicate legate de sănătate. Mi-am verificat inima azi, ştiu că e energică şi trăieşte din plin, dar cum sunt atât de mulţi oameni tineri ce au probleme cardiace din cauza stresului şi a ritmului de viaţă alert, nu pot spune nici eu că sunt departe de toate astea. Testul de efort nu indică probleme. Ecografia, la fel. Să vedem ce spune aparatul la care sunt cablată până mâine seară, care mă monitorizează fără oprire timp de o zi. În rest, alte investigaţii mi-au arătat că pot sta liniştită, atâta vreme cât reduc stresul, las somnului orele ce i se cuvin, mă hrănesc sănătos şi fac sport. Mă apropii de 45 de ani, vreau să-i întâmpin cu bine!”, a scris Andreea Marin pe Facebook. 
 

Andreea Marin a dezvăluit ce face ca să se menţină în formă

”De dimineaţă până seară, tot felul de proceduri… În general alergi între proceduri. Te simţi energic, mult mai clară, ai viziunea mult mai clară, vezi, auzi mult mai bine. Celulita ştii bine că este cauza retenţiei de apă şi elimini mult din ce te deranjează vizual. Este foarte plăcută dar din păcate nu am voie decât să o fac din 2 în 2 zile aceeaşi procedură. E ca un masaj cu 10 mâini pe tine în acelaşi timp şi pur şi simplu vrei să dormi”, povesteşte Andreea Marin la Antena Stars