Potrivit okmagazine.ro, vedeta a vorbit despre cum a reuşit să treacă peste perioada critică din viaţa ei. Fosta prezentatoare tv este deţinătoarea unui site pentru femei, oferind sfaturi despre frumuseţe, modă, problemele de cuplu sau probleme de sănătate. Multe poveşti de-ale Andreei pleacă de la traume personale, pe care vedeta a ales să le facă publice. 

Citeşte şi: Chef Florin Dumitrescu, legat la aparate, pe patul de spital: “2 0 2 0. E de bine"

Puţini ştiu că în spatele imaginii de femeie fericită, Andreea Raicu a dus o luptă grea cu depresia. Era obsedată ca tot ceea ce făcea să fie perfect şi nu admitea ca cineva să-i ştie vreodată problemele. Andreea Raicu nu îşi permitea să fie umană. Aşa a ajuns să aibă mari probleme. 

„Greu nu mi-a fost când am păşit pe scenă şi am vorbit despre demonii mei, depresia mea, ci când le-am conştientizat şi admis, când mi le-am însuşit şi am decis să fac ceva în privinţa asta. Să vorbesc despre toate aceste lucruri nu mi-e greu, dimpotrivă.”, susţine Andreea.

Andreea Raicu a vorbit despre motivul care i-a declanşat depresia şi despre cum a suferit fără să spună nimănui, ţinând totul pentru ea. „Obsesia mea pentru perfecţiune nu-mi permitea să arăt nimic în exterior nimic din ceea ce ştiam eu că „nu se cade să arăt“. Să sufăr în tăcere mi se părea cel mai normal lucru din lume”, a completat vedeta pentru sursa citată.

Citeşte şi: Prima reacţie a lui Pepe după ce fosta soţie l-a căutat. Oana Zăvoranu: "I-am trimis mesaj"

Unul din momentele care i-au marcat viaţa Andreei a fost cel în care tatăl ei a ales să părăsească familia, pe vremea când fosta prezentatoare tv avea 23 de ani, mai scrie sursa citată. Cu toate acestea, vedeta a rămas lângă mama ei, care a susţinut-o întotdeauna, fiindu-i cea mai bună prietenă. „Mama este o persoană extrem de deschisă la minte şi la spirit şi am reuşit să comunic în mod constructiv cu ea pe tema asta. Cu tata nu le-am discutat niciodată, pentru că a plecat dintre noi când eu aveam doar 23 de ani", a mai spus Andreea Raicu.