Deşi susţine că nu este specialistă în parenting, Antonia a criticat dur reacţiile şi comportamentul copiilor "din ziua de azi", acuzând părinţii de dezinteles în creşterea lor.

„Stau şi mă uit la nişte comentarii şi mesaje şi dacă vedeţi ce limbaj au copiii din generaţia asta te sperii! Sunt foarte dezamăgită şi cumva scârbită de câtă răutate există într-un corp atât de mic. (10-20 ani) Sunteţi atât de răutăcioşi, jigniţi atât de uşor oameni şi străini! Susţineţi nişte oameni care promovează răutate şi vulgaritate! Eu nu înţeleg părinţii acestor copii. Unde sunteţi? Ce educaţie le-aţi dat, pentru că dacă mă întrebaţi pe mine, DA, ESTE VINA PĂRINŢILOR! Educaţie şi maniere 0!!!! Trist.”, a spus Antonia, într-un video postat pe Instagram

Citeşte şi: Amalia Năstase le-a pus la punct pe femeile care o critică pe internet: "Oamenii de la şatră sunt peste voi de un milion de ori"

Ulterior, ea a mai postat un mesaj educativ, atrăgând atenţia părinţilor că e necesar să-şi ferească pe cât posibil copiii de anturaje greşite.

„Copiii care au un anturaj prost sau acel prieten care are o influenţă proastă asupra lui... cum se ajunge acolo? Simplu, nu îi verifică părinţii, nu îi interesează, altfel nu îmi explic. Doamne, cât mă verificau părinţii când eram adolescentă, nu aveam cum să mişc un deget! Atunci era enervant şi «nedrept», dar acum îi înţeleg!", a spus artista.

Citeşte şi: Adevărul despre moartea Cristinei Ţopescu. Medicul Monica Pop, dezvăluiri neaşteptate: ”A făcut stop cardiac!”

"Eu nu sunt vreun guru în parenting, învăţ şi eu pe parcurs, dar sunt nişte chestii pe care le-am învăţat de la părinţii mei şi mi-au rămas implementate din copilărie şi îmi doresc să le transmit mai departe copiilor mei“, a continuat ea.