Anul trecut, femeia de afaceri Nicole Kimpel l-a surprins pe partenerul ei de viaţă, Antonio Banderas, cu o declaraţie de dragoste, în ziua când actorul a împlinit 59 de ani, scrie hola.com :

,,Durează doar câteva secunde să-ţi spun că te iubesc, dar îmi va lua o viaţă să-ţi arăt cât de mult. La mulţi ani la iubirea vieţii mele", a spus atunci Nicole. Acum, Antonio Banderas şi-a sărbătorit iubita, organizând o petrecere la care au participat cei mai apropiaţi oameni. Bineînţeles nu a lipsit nici tortul, pe care însuşi Banderas l-a ţinut în mână.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Celebrando ayer una nueva vuelta alrededor del Sol. Happy birthday Nicole! Happy Birthday Barbara! ____ @nickykim2807 @bbk_1290

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) on

Petrecerea a avut loc într-un hotel de lux din oraşul spaniol Malaga, care este şi locul de naştere al celebrului actor şi regizor.

Cuplul şi-a făcut selfie-uri romantice, dar au pozat şi alături de invitaţi. A fost un prilej deosebit de a fi cu toţii împreună, mai ales după ce Antonio şi Nicole au stat separaţi o lungă perioadă. În timpul carantinei, el s-a aflat în Spania, iar ea a stat cu sora şi tală ei la Geneva.

Nicole Kimpel, dar şi sora ei geamănă Barbara îşi sărbătoresc ziua de naştere pe 30 iulie, în timp ce Antonio Banderas pe 10 august.

Sursa foto: Instagram/@antoniobanderasoficia