Ai nevoie de

4 ardei graşi mari

100 g soia granule
100 g orez cu bobul lung
1 ceapă
3 ciuperci
4 linguri ulei
300 ml supă de legume
100 g porumb
sare
piper

caşcaval vegetal

Preparare

Fierbi granulele de soia în apă condimentată după gust,15 minute,strecori şi dai deoparte să se scurgă bine. Alegi orezul,îl speli şi îl opăreşti 5 minute,apoi îl strecori şi îl clăteşti cu apă rece. Toci ceapa fin,o căleşti în ulei bine încins,până devine sticloasă. Adaugi granulele de soia,ciupercile tăiate fin,orezul şi porumbul. Condimentezi cu sare şi piper,după gust,şi laşi să fiarbă totul 20 de minute,amestecând permanent ca să nu se prindă.

Între timp,tai ardeii pe jumătate,scoţi seminţele,dar păstrezi codiţele,pentru aspect. Umpli cu compoziţia de orez,aşezi într-o formă termorezistentă,torni peste ei supa de legume presari caşcaval răzuit şi dai la cuptor 20 de minute.