În vârstă de 40 ani ani, cântăreaţa arată foarte bine, însă ultimele fotografii au atras atenţia fanilor, care i-au spus că seamănă din ce în ce mai mult cu Bianca Drăguşanu.

Are sau nu operaţii estetice Andreea Bănică? La această întrebare a răspuns chiar ea, pe blogul său: 

”Am primit sute de întrebări şi nu am putut răspunde la toate, normal, dar vreau să vă dau răspunsul aici la una dintre întrebările care s-au repetat cel mai des: ce operaţii estetice am? Am patru operaţii: două cezariene, apendicita şi o operaţie la degetul mic de la mână. Nu am nicio operaţie estetică”. 

"Semeni cu Loredana Chivu din ce in ce mai mult....pacat, pacat", "Schimbată complet" sau "Eşti prea frumoasă", "Superbă", sunt doar câteva dintre comentariile pe care artista le-a primit la această fotografie. 

Andreea Bănică nu se sfieşte să îşi arate trupul, astfel că a publicat o fotografie cu ea aproape goală pe Instagram din vacanţa pe care o petrece alături de soţul ei în Maldive. 

Imaginea pe care a publicat-o Andreea a strâns aproape 30.000 de aprecieri şi comentarii din parta fanilor, într-un timp record. Mulţi dintre aceştia au fost surprinşi să o vadă pe cântăreaţă într-o astfel de ipostază.