Cremele abrazive,alături de mănuşile din lufa sau din păr de cal,îndepărtează celulele moarte,activează circulaţia sangvină,hrănesc şi regenerează pielea. Exfoliază-ţi pielea de două ori pe săptămână şi ai să vezi că rezultatele se vor vedea imediat. În plus,dacă produsul folosit are în compoziţie vitamine,va fi şi mai benefic pentru pielea ta. Nutrienţii care se găsesc în scrub hrănesc pielea în profunzime,ajutând celulele vii să le înlocuiască pe cele moarte,care sunt eliminate prin exfoliere.

Epilarea este esenţială

Fie că alegi saloanele de cosmetică,fie că apelezi la epilator sau la o cremă depilatoare,ai grijă ca pielea ta să fie perfect curată pe tot parcursul verii. Renunţă la aparatul de ras,care nu-ţi va aduce decât neplăceri pe termen lung.

Cremă strălucitoare pentru picioare sexi

Strălucirea este foarte importantă atunci când vorbim de frumuseţea picioarelor. Alege un ulei de corp pe care să-ţl aplici pe pielea umedă,imediat după baie,sau foloseşte o cremă de corp cu particule strălucitoare,mai ales dacă eşti bronzată.

Trucuri pentru o piele fermă

Pentru a tonifia şi întreţine musculatura picioarelor,sunt necesare 30 de minute de mers pe jos pe zi,cinci-zece etaje urcate zilnic şi de două-trei ori pe săptămână o activitate fizică susţinută. Iată câteva sugestii:
-Mersul pe jos,ca să fie eficient,trebuie făcut într-un ritm susţinut,constant,cu o încălţăminte comodă şi fără toc.
-Dansul clasic poate fi o activitate plăcută şi la îndemână. Salsa,tangoul,valsul,sunt ideale pentru a forma picioare frumoase.
-Înotul este o variantă ideală pentru că alternează mişcarea. În plus,poziţia orizontală din timpul înotului,favorizează reducerea presiunii din muşchii picioarelor.
-Hidromasajul este o soluţie care nu implică efort,dar care favorizează sistemul vascular şi reduce presiunea din musculatură.
-Mersul pe bicicletă,la fel de eficient ca şi înotul,favorizează mai ales articulaţiile din şold şi genunchi. O repriză de mers pe bicicleta este eficientă dacă durează cel puţin 30 de minute.