Iată ce semnale indică faptul că iubitul tău se îndepărtează, treptat, de tine.

Află dacă nu te iubeşte în funcţie de zodie - Bărbatul Berbec

În cazul în care începe să facă anumite lucruri fără tine înseamnă că nu mai simte nevoia de a petrece atât de mult timp împreună. Dacă până acum îşi dorea să ieşiţi oriunde împreună,acum face totul de capul lui. Iese în oraş cu prietenii fără să te anunţe,nu îţi mai răspunde la telefon aşa cum obişnuia înainte,este din ce în ce mai absent. Dacă ţii la relaţia voastră încearcă să discuţi cu el,poate încă vă puteţi salva relaţia.

Bărbatul Taur

Sexul are un rol important în relaţia voastră. Dacă nu îşi mai dă interesul în pat,atunci e clar că ceva se întâmplă. E normal să te deranjeze un astfel de lucru,însă este mai bine să discuţi cu el,decât să adopţi o atitudine rece.

Află dacă nu te iubeşte în funcţie de zodie - Bărbatul Gemeni

În general,bărbatul născut în zodia gemeni este destul de calm. Dacă de la un timp se enervează destul de repede din orice,porneşte o ceartă fără să îţi asculte argumentele,pare plictisit şi agitat,poţi fi sigură că lucrurile iau o întorsătură neplăcută. Dacă nu remediaţi problema,curând o să îşi caute o altă companie pe placul lui.

Bărbatul Rac

Bărbatul rac îşi ascunde destul de bine sentimentele,iar acest lucru îţi îngreunează situaţia. Oricum,poţi şti cu siguranţă că dacă nu te mai sună la fel de des ca altădată,îţi răspunde greu la mesaje,evită să ieşiti împreună,vrea să se detaşeze de relaţia voastră.

Află dacă nu te iubeşte în funcţie de zodie - Bărbatul Leu

Orgolios din fire,bărbatul leu nu îţi mai vorbeşte despre problemele lui,nu se mai implică în planurile de cuplu şi face dragoste atât de apatic,încât îţi piere cheful de orice. Deşi este o fire destul de comunicativă,atunci când vrea să iasă din joc,o face pur şi simplu.

Bărbatul Fecioară

Deşi trece peste toate certurile şi supărările,bărbatul fecioară nu uită niciodată. Poate că ai impresia că vă merge bine şi că toate lucrurile sunt în regulă,dar atunci când se va umple paharul,va răbufni. Discută cu el ori de câte ori aveţi o problemă şi asigură-te că sunteţi în regulă.

Află dacă nu te iubeşte în funcţie de zodie - Bărbatul Balanţă

Dacă simte că nu te mai iubeşte,bărbatul balanţă acţionează în consecinţă. Din păcate nu îl poţi întoarce din drum,însă poţi preveni ruptura din relaţia voastră.

Bărbatul Scorpion

El nu umblă cu jumătătţi de măsură,pentru el ori e albă,ori e neagră. Dacă pe parcursul relaţiei îl baţi la cap şi îl presezi să facă anumite lucruri,nu vei obţine ceea ce îţi doreşti. Din contră,vei reuşi decât să îl depărtezi de tine.

Află dacă nu te iubeşte în funcţie de zodie - Bărbatul Săgetător

Bărbatul Săgetător nu o să te mai iubească atunci când îl agasezi cu gelozia şi posesivitatea ta,pentru că eşti certăreaţă şi îi faci reproşuri. El acţionează în consecinţă,adică evită să îţi răspundă la telefon şi la mesaje,invocă fel şi fel de scuze pentru a nu vă mai vedea.

Bărbatul Capricorn

Pentru că este o persoană directă,un capricorn îţi va spune întotdeauna că nu te mai iubeşte,după care va dispăprea din viaţa ta. Dacă îi reproşezi ceva,devine ironic,aşa că cel mai bine este să discuţi deschis cu el.

Află dacă nu te iubeşte în funcţie de zodie - Bărbatul Vărsător

În interiorul lui este agitat,retras şi temător,însă la exterior este ironic,sfidător,detaşat,uneori chiar jignitor. De fapt,bărbatul vărsător nu prea ştie cum să îţi arate că nu te mai iubeşte,motiv pentru care are un comportament pe care oricine l-ar detesta.

Bărbatul Peşti

Un bărbat născut în zodia peşti are o atitudine rece,nu îţi mai face complimente,nu te mai include în planurile lui,aşa cum obişnuia să o facă la începutul relaţiei voastre. Deşi suferă,nu face ceva pentru a schimba situaţia. Dacă nu eşti tu cea care se agită,cu atât mai puţin o va face el.

Zodia fecioară