Povestea asistentei Elizabeth Mwewa, din Zambia, care şi-a mărturisit faptele şi I-a cerut iertare lui Dumnezeu pentru că a schimbat la naştere peste 5.000 a stârnit un val de controverse în toată lumea.

Femeia, care suferă de cancer, a recunoscut pe patul de moarte că, timp de 12 ani, a schimbat la naştere peste 5000 de copii, la The University Teaching Hospital (UTH) din Zambia.

"Am cancer în fază terminală şi ştiu că voi muri curând. Vreau să îmi mărturisesc păcatele înaintea lui Dumnezeu şi în faţa tuturor persoanelor afectate, în special celor care au născut la University Teaching Hospital (UTH) pe timpul turei mele”, a afirmat femeia, citată de Tuko.

Citeşte şi: Bagajul pentru maternitate. Ce trebuie să conţină

„Nu am nimic de ascuns. În cei 12 ani în care am lucrat la maternitatea de la UTH, am schimbat aproape 5.000 de bebeluşi”, a dezvăluit ea.

Femeia a dezvăluit că ştie că a greşit şi le-a cerut iertare tuturor oamenilor de care şi-a bătut joc în acest timp. 

„Ştiu că am păcătuit în faţa lui Dumnezeu şi ar putea să mă ierte pentru asta. De asemenea le cer zambienilor să mă ierte pentru faptele mele diabolice pe care le-am făcut inocenţilor bebeluşi. Ştiu că unele cupluri au divorţat după ce au făcut teste ADN şi au aflat că bebeluşii nu erau ai lor”, a precizat femeia.

Povestea femeii care a schimbat 5.000 de copii la naştere, reală sau nu? După ce povestea femeii a devenit virală, poliţiştii au deschis o anchetă, însă primele rezultate arată că numele asistentei nu apare în Registrul Naţional al Asistentelor din Zambia şi nici  în registrele spitalului UTH. Aşadar, se crede că povestea nu este una reală. 


Sursă: tuco.co.ke