O mullţime celebrităţi au muncit din greu înainte de a deveni bogate şi celebre. Au avut locuri de muncă cu salariu minim, s-au oferit să facă voluntariat ca figuranţi într-un film şi au servit la un restaurant înainte de a-şi lua marea pauză. Pentru unii, drumul către succes a fost anevoios şi presărat cu eşecuri. În schimb, alţii au avut parte de faimă fără mari eforturi şi în mod neaşteptat. Aceste staruri au devenit celebre în timp record!

Leonardo DiCaprio a cucerit lumea după ce s-a îmbarcat pe „Titanic‟

Actorul DiCaprio a fost cunoscut din copilărie publicului, dar adevărul este că abia în rolul său principal din „Titanic‟ (1997) mulţi au început să-i recunoască talentul. DiCaprio a avut un rol secundar în „Growing Pains‟ şi a jucat un rol într-un film de groază cu buget redus, „Critters 3‟. Dincolo de acestea, „Titanic‟ rămâne filmul care l-a adus pe Leonardo DiCaprio în atenţia lumii întregi. Fiind unul dintre cei mai bine plătiţi actori de astăzi, a jucat în filme precum „Catch Me if You Can‟ „Gangs of New York‟ şi „The Wolf of Wall Street‟ şi a primit 5 nominalizări la Oscar. Un alt aspect de admirat este acela că nu a fost acaparat de faimă. Face adesea donaţii pentru cauze bune. Este atent la problemele de mediu şi un susţinător vocal al celor care fac eforturi să găsească soluţii pentru acestea.

Miley Cyrus s-a remarcat în „Hannah Montana‟

De-a lungul copilăriei, artista Miley Cyrus, ea însăşi fiica unei celebrităţi, a avut câteva roluri minore, dar totul s-a schimbat când s-a lansat emisiunea Disney „Hannah Montana‟.

Citeşte şi:

Sarah Jessica Parker a făcut o avere de 150 de milioane de dolari din vânzarea de pantofi. Ce alţi actori scot bani frumoşi din pasiunile lor

După un an în care a atras atenţia în rolul Montana, Cyrus a lansat un album de debut. De atunci a lansat mai multe albume de studio, atât sub numele Hannei Montana, cât şi al ei. A apărut şi în mai multe filme, ca „The Last Song‟, a dat voce unui personaj din filmul de animaţie „Bolt‟ şi a colaborat cu mulţi alţi artişti celebri.

Emma Watson a ieşit în evidenţă cu rolul din „Harry Potter‟