De asemenea, compania va contribui şi cu o donaţie în bani pentru achiziţia testelor de confirmare a virusului COVID-19, care vor merge către Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Sf Parascheva Iaşi. 
 
“Sprijinim eforturile locale de gestionare a situaţiei actuale şi contribuim cât se poate de rapid cu produse de îngrijire care să ajute la păstrarea igienei personale, acolo unde este cea mai mare nevoie de ele: în centrele de carantină şi în spitale. Credem că în astfel de momente este vital să ne ascultăm nevoile şi să ajutăm la acoperirea lor. Colaborarea dintre companii, instituţii şi societatea civilă este mai importantă ca oricând.”, a declarat Andreea Moldovan, General Manager SEE AVON.   
 
Donaţiile companiei se derulează prin intermediul Fundaţiei Preţuieşte Viaţa, fondată de Andreea Marin, care a lansat vineri, 13 martie, o campanie de identificare a nevoilor sistemului sanitar în contextul epidemiei de COVID-19 şi de acoperire a acestora cu sprijinul societăţii civile şi al companiilor private.