Monica Bîrlădeanu, actriţă şi ambasadoare AVON, Alina Ceuşan, câştigătoarea mai multor premii la Digital Divas şi probabil cel mai urmărit influencer de beauty şi fashion în România, Lorena Buhnici, Owner Cavaleria.ro & Lorena.Buhnici.ro şi Raluca Hagiu, Redactor Şef al unei cunoscute reviste de lifestyle feminin, vor vorbi pe 28 mai despre propria percepţie şi experienţă a frumuseţii feminine în contextul diversităţii actuale.

Pe scenă va urca şi Stela Bizdu, femeia care în urmă cu un an şi-a pierdut un picior într-un accident de maşină şi care a devenit un model de curaj şi frumuseţe atipică prin intermediul paginii sale de Instagram Steps by Stela, unde îşi documentează viaţa de zi cu zi din noua sa ipostază.

În urma accidentului, Stela poartă o proteză care o ajută să-şi ducă activităţile la bun sfârşit. Ea a învăţat să se bucure de viaţă aşa cum este, şi să o accepte pe noua Stela. Pagina sa de Instagram a ajuns să inspire şi alte persoane aflate în situaţii asemănătoare şi să demonstreze femeilor că frumuseţea şi feminitatea în ziua de astăzi ţin de puterea de exprimare a unicităţii fiecăreia dintre noi.

Datorită curajului de a-şi afirma în continuare feminitatea atât în viaţa de zi cu zi cât şi în mediul online, Stela a fost invitată să se alăture noii campanii de comunicare AVON, Frumuseţe fără reguli, pe care compania o va lansa în vara acestui an în România.

Panelul care va încheia ediţia de anul acesta a evenimentului Digital Divas by AVON aduce în discuţie nevoia de actualizare a conceptelor de frumuseţe şi modul în care putem explora noi categorii de conţinut beauty. Vor vorbi despre unicitate şi frumuseţe Monica Bîrlădeanu, actriţă cunoscută la nivel internaţional şi ambasadoare AVON, dar şi Alina Ceuşan, cea mai premiată creatoare de conţinut online din România.