Baghetă cu pastramă

1 62996 original jpg jpeg

Ai nevoie de: 2 baghete subţiri, 300 g pastramă, 300 g brânză telemea de oi (sau caşcaval), 60 g unt, ierburi aromate, după gust (cimbru, busuioc, mărar, tarhon), 2-3 fire de usturoi verde, sare, piper

1. Tai baghetele în felii groase de 2 cm,fără a le desprinde de tot de coaja de dedesubt. Între feliile de pâine aşezi alternativ felii de mezeluri,brânză (caşcaval),frunze sau crenguţe de ierburi aromate şi usturoi verde. Presari sare şi piper,după gust,adaugi bucăţele de unt. Înfăşori baghetele în folie de aluminiu,aşezi într-o tavă şi introduci la cuptor pentru 10-15 minute.

2. Iei la picnic baghetele înfăşurate şi le desfaci în momentul mesei.

Dificultate mică

30’

4 porţii